AQui Standard

AQui Standard

AQui je standardizirano certificiranje osebnostnih in delovnih kompetenc. AQui certifikatni sistem omogoča posameznikom, da dokažejo in potrdijo svoje trde in mehke veščine v ustreznem poklicu.

Ocena osebnih in delovnih kompetenc v okviru AQui Standard po drugi strani omogoča zainteresiranim delodajalcem podroben vpogled v osebnostne in delovne kompetence delavcev, katere so ocenjene z nizom psiholoških testov, ki so v skladu z zakonodajo države, v kateri so meritve narejene, ter teoretičnimi in praktičnimi testi v skladu z mednarodno priznano metodologijo za ocenjevanje dela (REFA), pri čemer se upošteva kakovost dela, upoštevanje varnosti pri delu in zaščitne opreme, kot tudi delovno učinkovitost. Metodologija AQui Standarda omogoča zainteresiranim delodajalcem vpogled v video delavca pri opravljanju praktičnega ocenjevanja.

Certificiranje po AQui Standardu omogoča modularno nadgradnjo certifikata z novimi delovnimi kompetencami in znanjem tujih jezikov, tako na splošnem, kot strokovnem nivoju.

AQui Standard zagotavlja visoko stopnjo zanesljivosti rezultatov ob hkratnem upoštevanju zakonskih predpisov o varstvu osebnih podatkov.

Poleg standardiziranega postopka nadzora, vgrajenih varnostnih elementov za obdelavo in več stopenjskih varnostnih funkcij za zaščito certifikata, AQui Standard zagotavlja visoko raven varnosti za delodajalce v postopkih izbire kandidatov, kakor tudi omogoča preverjanje pristnosti certifikata.

Razvoj AQui Standarda je sofinancirala Avstrijska razvojna agencija (Austrian Development Agency  - ADA).

Za več informacij obiščite https://www.aquicertification.eu/ ali pišite na aqui@papilot.si

 

Poslovni sistem Papilot

produkcija: Kabi d.o.o.